.
Greet Rouffaer en Bart
zondag 15 mei 2022

Greet Rouffaer: “Zo lopen er geen twee rond”

Ze staat terug op de planken

Op 6 mei is het nieuwe theaterstuk van Stany Crets in première gegaan. ‘Après-Ski’ is een doldwaze komedie geworden met onder andere Greet Rouffaer, Carry Goossens en Linda De Ridder in de hoofdrol. Primo sprak met Greet Rouffaer over haar aandeel in het stuk.

“Ik ben erg blij dat ik terug met Stany mag samenwerken. Hij is een vakman zoals er geen twee rondlopen. Ik heb van Stany al ontelbare producties gezien. Dat ik op mijn leeftijd – ik word in december 64 – met zo’n topper mag samenwerken vind ik een hele eer.”

Het stuk speelt zich af in een skioord, wat het nog extra bijzonder maakt in de maand mei. En laat een skioord en de bergen nu net een plek zijn waar Greet zich heel erg thuis zou kunnen voelen.

“Niet op de piste, want zo sportief ben ik niet meer, maar ik hou wel heel erg van de bergen en de heerlijke uitzichten. En ook het eten, de gastvrije bevolking en de frisse lucht kunnen mij enorm bekoren. In de bergen zijn geeft mij een fantastisch gevoel.”

Wanneer je gaat skiën en naar de bergen trekt, dan kan een après-ski niet ontbreken. Maar daar trekt Greet wel een grens. Zich ladderzat drinken tot ze niet meer op haar benen kan staan, dat zit er niet in. “Liever één goed glas dan drie grote karaffen drank”, besluit ze.

Bio van Greet Rouffaer

Meer Over:

Greet Rouffaer