.
Greet Rouffaer
vrijdag 13 mei 2022

Greet Rouffaer staat terug op de planken: “Ik weet waaraan ik me kan verwachten”

Ze werkte in het verleden al met hem samen

Lang geleden dat we nog iets gehoord hebben van Greet Rouffaer. Op televisie is het al eventjes geleden dat we ze nog aan het werk zagen, maar in het theater is ze weer volop actief. Zo speelt ze momenteel mee in ‘Après-Ski’, een komedie geschreven en geregisseerd door Stany Crets.

Ondanks de fantastische acteurs die de affiche sieren, is Greet haar naam toch misschien een ware publiekstrekker. Al vindt ze zelf van niet. “Mocht ik op dit moment in een druk bekeken reeks te zien zijn, zou dat misschien anders liggen. Maar ik ben een euh…oude rot in het vak, hé”, lacht ze in Primo.

Het is al meer dan veertig jaar geleden dat Greet haar intrede maakte op televisie, maar ze is nog lang niet vergeten. Dat ze nog altijd mag meespelen in een stuk als ‘Après-Ski’ is ze erg dankbaar voor. Dat Stany Crets het stuk geregisseerd heeft en geschreven, is volgens Greet een groot pluspunt voor het stuk.

“Hij kent het stuk door en door. Het is nu al de derde keer dat ik met Stany samenwerk en weet dus waaraan ik me kan verwachten. Als regisseur is Stany iemand die zijn acteurs veel vrijheid geeft. Maar hij verwacht ook dat je de tekst kent voor de eerste repetitie.”

Après-Ski speelt nog tot en met 22 mei in zaal Elckerlyc in Antwerpen. Tickets en info: https://www.elckerlyc.be/kalender

Bio van Greet Rouffaer

Meer Over:

Greet Rouffaer