.
Greet Rouffaer en Bart
vrijdag 10 juni 2022

Greet Rouffaer is een eeuwige optimist

Haar glas is altijd halfvol

Actrice Greet Rouffaer heeft de afgelopen jaren al heel wat meegemaakt. Ze was een erg populaire en veel gevraagde actrice en overleefde een gasongeval op de set van 'Wittekerke'. Negatief zijn is niet wie ze is en ze kijkt vol positiviteit vooruit.

“Ondanks alles is het leven te mooi om het niet door een roze bril te bekijken. Het glas halfvol in plaats van halfleeg zien is dan ook mijn standaard ‘state of mind’. Negatieve ervaringen heb ik altijd proberen om te buigen naar positieve”, vertelt ze in Primo.

Greet is al 63 en heeft al een groot deel van haar leven erop zitten. Toch probeert ze er nog elke dag uit te halen wat ze kan. En probeert ze haar optimisme door te geven aan iedereen die het kan gebruiken.

“Wanneer ik iemand zie zonder een lach op het gezicht geef ik hem of haar de mijne. Het moet toch doodeng zijn om pas op je sterfbed te beseffen dat je het gros van je leven bezig geweest bent met negativiteit. Je moet het zelf maar eens uittesten, maar positief denken en het beste proberen maken van moeilijke omstandigheden werkt aanstekelijk.”

Bio van Greet Rouffaer

Meer Over:

Greet Rouffaer