.
Greet Rouffaer
woensdag 18 mei 2022

Greet Rouffaer: “Ik verlang naar een bepaalde rust”

Ze wil vooral nog genieten

Wie de afgelopen twee weken naar ‘Après-ski’ ging kijken waande zich in een koud skigebied hoog in de bergen. Een heel contrast met het weer dat we de afgelopen dagen voorgeschoteld leken te krijgen.

Één van de actrices die meespeelt in het stuk is Greet Rouffaer. Zij houdt enorm van de bergen en de sfeer, maar heeft toch eerder een lichte voorkeur voor de lente, als ze echt moet kiezen.

“Wat ik zo fijn vind aan de lente is de frisse en bloemachtige geuren die dan in de lucht hangen en de vogeltjes die je op hun gratis fluitconcert trakteren. De herfst heeft ook nog wel z’n charme, maar dan moet ik bladeren ruimen en dat doe ik niet graag”, lacht ze in Primo.

Greet is 63 en in de herfst van haar leven, zoals ze dat tegenwoordig zo mooi uitdrukken. Dat zet Greet ook aan het denken. Wat zou ze graag nog in haar leven willen doen en bereiken.

“Ik wil nog ontzettend veel doen en zien, maar ik verlang ook naar een bepaalde rust. Dat veel kan en niets meer moet. Zalig vind ik het. Van hot naar her onderweg zijn en de ene file verlaten om een andere te trotseren? Daar is mijn tijd me te dierbaar voor geworden.”

Bio van Greet Rouffaer

Meer Over:

Greet Rouffaer