.
Greet Rouffaer
zondag 4 juli 2021

Greet Rouffaer: “er waren moeilijke én pijnlijke momenten”

“De verrassingen en valkuilen van het leven hebben mij niet gespaard.”

Greet Rouffaer geeft in Primo toe dat ze in haar leven pijnlijke én moeilijke momenten heeft meegemaakt. “De verrassingen en valkuilen van het leven hebben mij niet gespaard.” Toch probeert de actrice het glas altijd halfvol te zien…

Greet Rouffaer staat op 62-jarige leeftijd nog steeds op de set. Momenteel heeft ze bijvoorbeeld opnames voor #LikeMe, maar de hoogdagen van Wittekerke, Max en Aspe liggen achter haar, dat beseft de actrice ook.

Want naast de tegenslagen heeft Greet Rouffaer natuurlijk ook heel wat succes gekend, al blijft de actrice daar nuchter in: “Ik ben altijd nuchter gebleven onder de voorspoed die mij te beurt viel”, klinkt het bij de actrice in Primo.

“Succes is namelijk erg vluchtig. Nog dagelijks word ik aangesproken over mijn rol als dokter Nellie in ‘Wittekerke’. De reeks wordt immers voor de zoveelste keer heruitgezonden. Enerzijds vind ik dat plezant, maar anderzijds besef ik dat geluk niet afhangt van kijkcijfers of het uitdelen van handtekeningen”, benadrukt Greet Rouffaer in het weekblad.

“Als actrice moet je erover waken dat je niet verslaafd wordt aan succes. Want anders wordt het moeilijk om de periodes dat het minder gaat te overbruggen. Mijn leven is niet minder waardevol geworden omdat ik nu minder in de media kom dan in de jaren negentig”, onthult Greet Rouffaer in Primo.

Bio van Greet Rouffaer

Meer Over:

Greet Rouffaer