.
News Image

Goud voor nieuwe cd Jasper Steverlinck

Zijn album doet het schitterend.


Voor zijn optreden vrijdagavond op het Brussels Summer Festival in onze hoofdstad, heeft Jasper Steverlinck een gouden plaat in ontvangst genomen voor zijn recent uitgebrachte album ‘Night Prayer’. Het album ‘Night Prayer’ kwam uit op 23 maart en bevat o.m. de nummer 1 single That’s Not How Dreams Are Made, het music for life anthem Here’s To Love en de zopas uitgebrachte nieuwe single Broken. Het album kwam meteen binnen op #1 in de nationale Ultratop album charts en tot op vandaag staat het nog steeds in de top10 van de albums hitlijst in Vlaanderen. Na een succesvolle tournee langs de Belgische zalen (meer dan 45 uitverkochte data) palmde Jasper deze zomer ook Cactus Festival, Boomtown en Lokerse Feesten in en vanavond staat hij als headliner op het Brussels Summer Festival.




Op 25 augustus speelt Jasper in het OLT Rivierenhof (uitverkocht) en dit najaar staat er voor het eerst sinds het afscheid van Arid terug een tour met een volledige band op het programma. Het vervolg van de Night Prayer Tour brengt Jasper o.m. naar Bozar (Brussel), Capitole (Gent), Concertgebouw (Brugge) en Caserne Fonck (Luik). Ook in Nederland loopt het storm voor Jasper, daar staan er dit najaar 6 nieuwe concerten op het programma.




Jasper over zijn Gouden Plaat: “Het is fantastisch om deze award in ontvangst te mogen nemen. Het is een beloning voor jaren hard werken (componeren, opnemen, concerten spelen) en het doet me enorm deugd dat dit een erkenning is die ik van de mensen, mijn fans, krijg. Het zijn zij die mijn muziek omarmd hebben en voor dit resultaat hebben gezorgd. Ik ben iedereen die mij gesteund heeft enorm dankbaar want zonder steun van radio, TV en pers, de mensen die mij online volgen, de fans die naar concerten komen enz was dit onmogelijk geweest.

Ik ben vandaag bijzonder gelukkig dat het harde werk resulteert in deze Gouden Plaat.”

Bio van Jasper Steverlinck

Meer Over:

Jasper Steverlinck