.
Gordon
woensdag 9 november 2022

Gordon teleurgesteld in Tom Waes

Hij is het niet eens

Onlangs zei Tom Waes in een interview naar aanleiding van het nieuwe seizoen ‘Reizen Waes’ dat Dubai niet meteen een stad voor hem is. Dat het een stad is die net iets te artificieel is voor hem.

“Ik heb echt niet met Dubai. Die stad heeft te weinig ziel, denk ik. Te weinig echte dingen. Je hebt daar wel het hoogste gebouw, het grootste aquarium, de grootste indoorskipiste in de woestijn. Maar daar leven precies geen echte mensen”, citeert Tv Familie de uitspraak van Tom.

En dat is een uitspraak die op heel wat kritiek kon rekenen bij omstaanders. Ook bij Gordon. Want hij verhuisde een tijdje geleden naar Dubai om er een nieuw leven te starten.

“Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens. Ik heb me nog nooit ergens zo veilig gevoeld, als gay persoon als in de Verenigde Arabische Emiraten. Terwijl homoseksualiteit daar strafbaar is. Volgens de organisatie ILGA World kunnen mannen die seks hebben met mannen zelfs tot de doodstraf worden veroordeeld.”

Maar Gordon is niet de enige die vaak in Dubai vertoeft. Heel veel bekende Vlamingen en Nederlanders vertoeven vaak in het prachtige Dubai.