.
Gordon
dinsdag 16 november 2021

Gordon reageert op alle kritiek: “kan en moet dat wel nog”

Niet iedereen is blij met de kritiek van Gordon

Gordon Heuckeroth is een veelbesproken figuur tijdens de zoektocht naar een waardige vervanger voor Klaasje Meijer bij K3. Hij geeft te pas en te onpas zijn mening en lijkt zijn voorkeur voor bepaalde kandidaten niet onder stoelen of banken te steken.

“Ik zit in een kijk box en ik moet een oordeel geven. Ik zeg eigenlijk wat mensen thuis zeggen op de bank, wat nog altijd beschaafder zal zijn dan wat er gezegd wordt in de kantoren van platenfirma’s. Een artiest moet verkopen, zo simpel is het”, zegt Gordon in Het Laatste Nieuws.

De vele reacties die Gordon kreeg, lieten hem ook niet onverschillig en zijn inbox stroomde vol met kritiek. “Maar toen ik erover nadacht, besefte ik meteen: ik heb dat altijd gehad, ik heb altijd reacties losgemaakt en daar word ik natuurlijk ook wel om gevraagd. Ik heb al in ‘Idols’ gezeten, ‘X-Factor’, ‘The Voice Senior’... Ach, ik heb zoveel shows gedaan, ik word al moe als ik eraan denk ze allemaal te moeten opsommen”.

Voor Gordon was het keer op keer een plezier om in de jury te zitten en zijn mening te kunnen geven over de kandidaten. “Maar ik stel mezelf zeker in vraag, ja. Bijvoorbeeld: kan en moet dat nog, anno 2021, om commentaar te geven op iemands uitstraling op televisie? Daar wil ik gerust over discussiëren. Ik wil in dit leven léren.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gordon

Meer Over:

Gordon