.
Gordon
vrijdag 12 november 2021

Gordon leefde in Nederland in angst: “Ik heb een serieuze klap gehad”

Hij voelde zich niet meer veilig in zijn eigen huis

Onlangs verhuisde Gordon Heuckeroth naar Dubai. Die beslissing kwam er nadat hij in Nederland in zijn eigen huis werd overvallen. “Criminaliteit, dat past niet in mijn leven, daar doe ik zelf niet aan en dat hoort niet bij mij. Ik heb dus een klap gehad.”

Het ging wekenlang, tot zelfs maandenlang niet goed met Gordon en Gordon leefde heel erg in angst. “Ik heb maanden niet kunnen functioneren, ging niet meer sporten, terwijl ik voordien vijf dagen in de week ging. Echt, het is traumatiserend. Ik heb daarom therapie gevolgd, heb medicijnen genomen...”, doet hij zijn verhaal in Het Laatste Nieuws.

Daardoor kwam de beslissing al snel om te verhuizen naar Dubai. Dubai is voor Gordon de plaats waar hij zich echt veilig en thuis voelt. Daar verdween het trauma en zijn verdriet als sneeuw voor de zon.

“Ook al weet ik dat ik in Nederland veel achterlaat, dit is dus een heel blije periode voor mij. Ik ben er ook wel fier op. Ik ben 53, ik zou in de zetel kunnen liggen en denken: ik vind het allemaal bescheten. Maar ik heb mijn energie teruggevonden.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gordon

Meer Over:

Gordon