.
Goedele Liekens
vrijdag 17 december 2021

Goedele Liekens stelde veto op uitzending prank in Hoe zal ik het zeggen?

Haar besluit stond vast

'Hoe Zal Ik Het Zeggen' is een komisch programma op VTM met Jens Dendoncker en Jeroen Verdick als presentators. Aan de hand van leuke en originele boodschappen proberen ze bekende en onbekende mensen een boodschap over te brengen van één van hun geliefdes. Zo werden er al mensen ten huwelijk gevraagd, bedankt voor hun steun, of duidelijk gemaakt dat ze een echte sloddervos zijn, en dat het zo niet verder kan.

Wie ook niet aan een grap ontsnapte was Goedele Liekens. U heeft die grap nooit op televisie gezien? Dat kan, Liekens wilde immers niet dat de grap zou worden uitgezonden. Een beslissing die het team van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen' erg jammer vond, maar wel alle respect voor toont.

“Het was een boodschap van haar dochters”, begint Sofie Peeters, de drijvende kracht achter het programma in Tv Familie. “Het was ook absoluut niet gênant. Maar als iemand het echt niet ziet zitten, houden we daar rekening mee. Wie dat wil, krijgt de opname op voorhand te zien. Niet alleen de BV’. Goedele is toen niet komen kijken. Ze nam haar beslissing op de opname zelf.”