.
Goedele Liekens
vrijdag 26 november 2021

Goedele Liekens presenteert nieuwe seizoen ‘De Bachelor’: “Het is geen Tinder waarbij je naar links kan swipen”

Er zal ook gewerkt moeten worden

In 2022 presenteert Goedele Liekens het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor’. Daarin gaat Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de ware liefde in de hoop van een partner voor het leven tegen te komen. Goedele is er klaar voor en voor haar past ‘De bachelor’ perfect in haar beeld van de vinger aan de pols van de maatschappij. Want je kan perfect iemand leren kennen terwijl er een cameraploeg voortdurend in je nek hijgt.

“Je mag je niet blind staren op die cameraploeg. We zitten hier twee weken, zonder prikkels van buitenaf, zonder gsm of computer. Hoeveel koppels ontstaan er niet tijdens een week skivakantie? Als Fabrizio op zoek is naar een echte connectie, zoals hij beweert, is dit net de uitgelezen plek om een vonk te doen overslaan. Hij wordt gedwongen om met die meisjes te spreken. Het is niet zoals Tinder, waar je iemand naar links kan swipen omdat ‘ze een beetje raar kijkt op de foto’. We geven soms zo snel iemand op, gewoon omdat we geen genoegen willen nemen met minder dan perfect. Maar ‘perfect’ bestaat niet”, legt Goedele uit in Gazet Van Antwerpen.

Goedele beseft dat het programma een eerste zetje is, en dat het daarna aan Fabrizio zelf is om een goede relatie te gaan onderhouden. “Verliefdheid is een tijdelijke aandoening. Om die om te zetten in liefde, zijn er andere eigenschappen nodig dan puur het uiterlijke en ‘de klik’.