.
Goedele Liekens
vrijdag 25 februari 2022

Goedele Liekens kan het niet laten: “Stiekem doe ik dat wel”

Ze nam haar dochters beet

De zoektocht naar de perfecte vrouw voor Fabrizio Tzinaridis is gestart. Presentatrice en grote steun van Fabrizio Goedele Liekens helpt de man mee op zoek te gaan naar de ideale partner voor de vrijgezel. Iets wat ze in het dagelijkse leven ook doet bij haar dochters. Al geeft ze dat niet altijd toe.

“Stiekem speel ik thuis ook een beetje voor koppelaar. Dat doe ik door hen vragen te stellen zoals ‘Hoe is het nog met die of die’ of ‘Anders moet je hem eens uitnodigen.’ Zo weten Merel en Céleste best wie ik leuk vind, maar je kent mijn dochters. Zij zijn te eigenwijs om naar mijn goeie raad te luisteren. Dan is Fabrizio een betere leerling”, lacht Goedele in Dag Allemaal.

En hoe graag Goedele zelf ook koppelaarster speelt, zelf ziet ze een deelname aan een programma als ‘De Bachelorette niet zitten’. Al kan ze er haar dochters wel mee foppen. “Ik zei tegen hen: ‘goed nieuws, ik ga meedoen aan’n programma: ‘De Bachelor’. Hun monden vielen open van verbazing. En ze waren wel opgelucht toen ze hoorden dat het als presentatrice was.”