.
Goedele Liekens
dinsdag 30 november 2021

Goedele Liekens: “Ik heb niet elke avond een onenightstand”

Ze vindt het alleen zijn prima

Goedele Liekens mag dan wel het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor’ presenteren waarin Fabrizio Tzinaridis op zoek gaat naar de ware liefde. Zelf is ze nog altijd single, maar ook heel gelukkig.

“Misschien moeten we op zoek naar een betere benaming. ‘Happy Single’, dat klinkt als iemand die voortdurend uitgaat en de onenightstands er fluks doorjaagt. Het klinkt zo geforceerd, alsof het een onnatuurlijk fenomeen is. Het is niet af, niet compleet. Terwijl dat voor mij helemaal niet zo aanvoelt. Ik sta er de laatste tijd vaak bij stil hoe fijn het is om alleen te zijn. Niks moet, je moet nooit op eieren lopen”, klinkt het bij een gelukkige Goedele in Gazet van Antwerpen.

Toch beseft Liekens dat ze de afgelopen maanden als partner weinig te bieden had. “Dat komt door mijn ongewone en lastige situatie. Ik heb als partner niet veel kunnen bijdragen. Maar ik ben gelukkiger nu, dan tijdens mijn relatie. Eerlijk waar, soms schrik ik ’s nachts angstig wakker en denk ik ‘Hij ligt hier toch niet naast mij? Oef, nee”, lacht Goedele.

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens