.
Goedele Liekens
zondag 29 januari 2023

Goedele Liekens: “Ik had bepaalde zaken beter niet gezegd”

Iedereen maakt fouten

60 worden is een mijlpaal op zich. Goedele Liekens bereikte die leeftijd en is trots op wat ze gedurende die 60 jaar allemaal heeft mogen bereiken. Maar het meeste trots is ze toch op haar kinderen.

“Natuurlijk zijn er dingen waarover ik als moeder moet zagen, als ouder probeer ik hen ook nu nog bij te sturen. Maar Céleste studeert goed, en Merel heeft zich opgewerkt tot salesmanager in investeringsvastgoed. Ik heb altijd gedacht dat ze wat lui was, maar zij zit nu wel elke ochtend om zeven uur in haar auto. Ze is een echte carrière-chick geworden. Ik ben een trotse mama”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maar natuurlijk zijn er ook altijd zaken in het leven waar je iets minder gelukkig om bent of waar je niet meteen trots op bent. Dat is bij Goedele niet anders.

“Geen grote dingen. Natuurlijk had ik bepaalde zaken beter niet gezegd, sommige interviews beter niet gegeven, een paar vriendjes beter moeten behandelen en omgekeerd. Ja m’n huwelijk is fout gelopen, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik met de verkeerde persoon ben getrouwd of kinderen heb. Ik voel me gezegend.”

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens