.
Celeste Cockmartin, Goedele Liekens
donderdag 4 april 2024

Goedele Liekens: “Het geeft me vooral veel rust”

Het gaat allemaal goed

De tijd waarin Goedele Liekens een grote carrière ambieerde in de politiek, die is al lang voorbij. Maar dat wil niet zeggen dat ze de politiek vaarwel heeft gezegd. Ze duwt de Open VLD-lijst voor de komende verkiezingen.

Dat ze dat wel nog doet, daar heeft ze een goeie reden voor. Ze wil de partij een nieuw elan geven. Al klampt ze zich zelf niet meer vast aan een mandaat en wil ze vooral genieten in het leven.

Goedele kreeg een tijd geleden te horen dat ze een huidziekte heeft. Daarvoor moet ze onlangs op controle. Wat het resultaat was, vertelt ze in Primo.

“Ik heb prima nieuws gekregen. De resultaten waren goed. Ik maak me geen zorgen, hoor. Maar het moet natuurlijk wel regelmatig gecheckt worden. Dat alles onder controle is, geeft me vooral veel rust.”

Toch trekt de presentatrice toch elke keer met een bang hartje naar de controle. “Zeker deze keer. Ik had een MRI-scan opnieuw moeten doen. Ik had bij een maaltijd met hazenrug wat hagelbolletjes opgegeten. Maar ik kreeg toen ook een uitnodiging om opnieuw bij de oncoloog langs te gaan. Vandaar die angst. Maar ik mag vooral van geluk spreken dat ik zo goed opgevolgd word.”

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens