.
Gloria Monserez
woensdag 12 oktober 2022

Gloria Monserez tussen de oudjes: “Je zou er nog van op kijken”

Ze amuseerde zich rot

Niet alleen Philippe Geubels en Sven De Leijer konden op veel positieve reacties rekenen tijdens ‘Hotel Romantiek’, ook nieuwkomer Gloria Monserez werd overladen met complimentjes. Zij deed het bijzonder goed tussen de twee ervaren mannen.

“Ik vind het een supermooie kans dat ik dit op mijn 21ste al mag doen. Zeker met Sven en Philippe erbij. Ik vond het wel spannend omdat ik hen nog niet goed kende, we hadden elkaar vooraf maar een uur of drie gezien. Maar er is geen beter duo om mee op vakantie te gaan”, zegt Gloria in Dag Allemaal.

Een reis met 28 senioren naar Turkije, het lijkt niet meteen de gedroomde vakantie te zijn van een prille twintiger. Maar Gloria genoot er intens van.

“Je zou ervan opkijken hoe leuk dat kan zijn. Ik twijfelde vooral: gaan ze mij niet te jong vinden? Maar toen dacht ik: dan hadden ze mij maar niet moeten vragen.”

Of het nu voor jonge kinderen of senioren is, voor Gloria maakt het allemaal weinig uit. “Die senioren waren net zo enthousiast als kinderen bij een optreden van de Ketnetband. Niet dat ik hen vergelijk met kinderen, maar ze waren even oprecht. Ik hoop dat ik dat speelse ook m’n hele leven kan behouden.”

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez

Bio van Philippe Geubels en Sven De Leijer