.
Sven de Leijer en Gloria Monserez
zaterdag 15 oktober 2022

Gloria Monserez: “Nooit gedacht dat ze het zouden vragen”

Ze is fan van het programma

Als 21-jarige meteen een programma mogen presenteren met Philippe Geubels en Sven De Leijer, het is een mooie start die je kan maken. Gloria Monserez kreeg de kans en zo stapte ze enkele maanden geleden op het vliegtuig met het vrolijke duo.

Voor ze op het vliegtuig stapten hadden ze elkaar nog niet zo vaak ontmoet. Amper drie keer. En ook dat maakte het allemaal erg spannend voor Gloria.

“Maar het zijn zo’n enorme warme, sociale en grappige mannen. De energie en het vertrouwen tussen ons zit heel goed. Er is daar echt wel een vriendschap ontstaan, we horen elkaar ook nog steeds”, zegt Gloria in Story.

Gloria werd door de VRT gevraagd om het programma ‘Hotel Romantiek’ mee te presenteren en het kwam als een grote verrassing voor Gloria die toch wel fan was van het programma.

“Ik had echt nooit durven dromen dat ze mij zouden vragen om het te presenteren toen ik bij Ketnet begon. Ik ben heel blij met deze kans. En zeker omdat ik zo in de voetsporen mag treden van Frances Lefebure, die het voor mij deed. Ik kijk erg naar haar op.”