.
Philippe Geubels Sven de Leijer en Gloria Monserez
maandag 12 september 2022

Gloria Monserez in paniek: “Wie weet vind ik mijn plek niet tussen hen!”

Gelukkig deed ze dat wel

Gloria Monserez is één van de twee nieuwkomers in het nieuwe seizoen van ‘Hotel Römantiek’. Een hele uitdaging want Gloria had nog niet veel ervaring met oudere mensen.

“De enige ouderen in mijn omgeving zijn mijn oma in Leuven en mijn opa en oma in Lummen. Ik had nooit gedacht dat ik door het programma zoveel meer over hun leeftijdsgroep te weten zou komen. Als 20-jarige kom je nu eenmaal niet zo vaak in gezelschappen, die enkel uit 65-plussers bestaan, dus dit was zeer leerrijk”, zegt Gloria in Het Belang Van Limburg.

Het had in ieder geval een grote invloed op het contact tussen Gloria en haar grootouders. Zo ging ze hen vaker bezoeken. “Omdat ik plots wist: ‘Het maakt niet uit hoe oud mensen zijn, ik kan altijd even goed met hen babbelen.”

Tijdens het programma is Monserez in goed gezelschap van Sven de Leijer en Philippe Geubels. En ze moet toegeven, daar had ze veel stress voor.

“Wie weet vind ik mijn plek niet tussen die twee! Maar echt waar: ik denk dat ik me geen beter duo kan voorstellen. Ze zijn niet alleen open en supergrappig, maar ook nog eens keilief. We hebben het daar vaak gezegd: ‘Hoe tof is het dat wij hier met ons drieën mogen samenzijn.’ We hadden constant het gevoel dat we op vakantie waren.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez