.
Gloria Monserez
donderdag 8 september 2022

Gloria Monserez: “Ik wil het minstens even goed doen”

Ze heeft een topjaar achter de rug

Wie naar ‘Hotel Römantiek’ kijkt heeft wel wat veranderingen opgemerkt. Zo is het programma niet langer op Play4 te zien, maar het programma heeft er ook 2 nieuwe presentatoren bij. Één van hen is de jonge Gloria Monserez. Zij probeert haar mannetje te staan naast Sven De Leijer en Philippe Geubels.

Het zijn dus niet langer Otto-Jan Ham en Frances Lefebure die Sven De Leijer bijstaan, maar wel deze twee nieuwelingen. Gloria treedt zo in de voetsporen van Frances en daarmee is de lat al meteen hoog gelegd.

“Ik zie Frances supergraag bezig. Wat zij doet in het human-interest-genre: daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben. Ik zie het dus eerder als een eer dat ik haar mag opvolgen. En natuurlijk ook als een kans om het net zo goed te doen als zij”, zegt Gloria in Het Belang Van Limburg.

Naar ‘Hotel Römantiek’ zien we Gloria binnenkort ook als presentatrice in ‘The Voice’ en in de webreeks ‘Liefdestips aan mezelf’. Ook op Ketnet is ze nog altijd actief als wrapper.

“Ik heb inderdaad een luxejaar achter de rug. Een jaar waarin ik kon kiezen voor de opdrachten die bij me passen. Alles wat ik nu doe, is uit liefde voor het project. Niet omdat het moet. Ik besef dat dat niet iedereen gegund is en ik weet ook wel dat dit niet blijft duren. Dus probeer ik er nu vooral van te genieten.”

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez