.
Philippe Geubels Sven de Leijer en Gloria Monserez
dinsdag 11 oktober 2022

Gloria Monserez: “Het angstzweet brak me uit”

De avond voor vertrek sloeg de stress toe

Onder de lezers van dit bericht zijn ongetwijfeld grote fans van 'Hotel Romantiek' en van spring-in-‘t-veld Gloria Monserez. De jonge presentatrice gaat samen met 28 vrijgezelle 65+’ers op zoek naar de liefde in hun leven en dat doet ze zelf met volle overgave en veel liefde.

“Weet je, de enige 65-plussers in mijn leven zijn mijn grootouders. Met hen voerde ik nooit gesprekken over de liefde. Niet omdat ik het niet kon, het kwam er gewoon nooit van. Maar net daarom probeer ik sinds het programma wat vaker bij hen binnen te springen”, glundert Gloria in Story.

Met ‘Hotel Romantiek’ krijgt Gloria één van haar allereerste programma’s op een grote zender als Eén. Iets wat toch met de nodige zenuwen gepaard gingen.

“De avond voor vertrek brak het angstzweet me toch even uit. Ga ik dat wel goed doen? Maar eens ter plekke viel dat allemaal van mijn schouders. Niet alleen door de fantastische groep – want voor hen was ik als een kleindochter – maar ook door Sven en Philippe. Ik had me geen beter reisduo kunnen voorstellen.”

Gloria heeft veel geleerd van Sven en Philippe en zo werd het ook een leerzame ontdekkingsreis voor de ster in wording. “Ik stal met mijn ogen, maar ze gaven me ook veel tips. Als ik niet wist hoe ik iets moest aanpakken, schoten ze me te hulp.”