.
News Image

Glenn uit Big Brother lanceert nieuw project

Wat gaat Glenn doen?

September 2000 , 10 onbekende mensen betreden een huis vol camera's in Vilvoorde . De eerste Big Brother is een feit en één van die 10 onbekende mensen is Glenn Verhoeven. Na 13 jaar heeft dit programma en deze gebeurtenis nog steeds gevolgen op de meeste bewoners hun leven. "Wij worden nog steeds wekelijks aangesproken en herkend . En zonder Big Brother , zou Jeroen waarschijnlijk nooit hoofdredacteur geworden zijn van P-Magazine , Frank Molnar nooit met een Playboy model getrouwd geweest zijn en Betty nooit Betty geworden zijn", aldus Glenn. Ook hij draagt nog steeds positieve gevolgen van zijn deelname aan de eerste Big Brother. " Al 13 jaar treed ik in het hele Vlaamse land op als de bekendste dragqueen Duchi Davoj. En overal herkennen mensen me nog en spreken ze me aan over mijn deelname.

Glenn heeft besloten om een nieuw project te lanceren en daar heeft hij een goede reden voor. "Al jaren krijg ik de vraag om in een vast gezelschap mijn ding te komen doen of zelfs op een vaste locatie mijn show te brengen. Ik heb dit altijd afgehouden omdat ik het leuker vond om het hele land door te trekken en op verschillende plaatsen shows te geven. Een paar maanden geleden kwam weer die vraag . Deze keer is het anders . De zaak waar het omgaat , heeft niet enkel een groot restaurant waar we onze shows kunnen doen. De zaak heeft ook een discotheek, waar we na de show nog een after-party kunnen organiseren. Verder beschikt deze zaak ook over een grote parking , Laser shooting en binnenspeeltuin . De uitbaters willen een wekelijks diner , show- en dance concept brengen onder de naam “Tante Duchi“ . Ondertussen ben ik de 40 gepasseerd en elke week al de kostuums en attributen mee zeulen is niet altijd simpel. De meeste mensen kennen Tops in Antwerpen nog wel of Het Spookhuis in Turnhout . Na het verdwijnen van deze zaken is er een gat in de markt gekomen dat nooit meer echt ingevuld is geraakt . Wij willen dan ook graag terug een show brengen waar humor en ambiance centraal staan. Een volledige avond uit , met lekker eten , show en afterparty . Maar bij ons zullen niet enkel travesties en dansers optreden , maar we hebben er ook voor gekozen om striptease-act te brengen. Door deze acts zullen we ideaal zijn voor vrijgezellen feestjes , verjaardagen , sportclubs, ect .... Natuurlijk worden het acts met klasse , dus verwacht zeker geen vulgaire shows van de travesties en stripster en stripper. Ook hebben we de prijzen tamelijk laag gehouden , voor het driegangen diner , met halve liter drank , show en after party , betalen bezoekers 48 euro. Mensen die na middernacht willen komen feesten zijn gratis welkom in de discotheek van de zaak. Ook hier zal elke zaterdag om 1u nog een act gebracht worden . Voor de afterparty hebben we een geweldige dj ingehuurd die vooral ambiance , party en disco muziek zal brengen. Om dit nieuw concept te promoten hebben we op 7 & 14 december en op 18 januari 2014 een speciale openingsaanbieding . Kaarten voor deze avonden kosten 42€ ipv 48€ en de bezoekers krijgen er nog een glas bubbels bovenop."

Ik had graag jullie steun gevraagd om deze nieuwe uitdaging in mijn leven mee bekend te maken bij het grote publiek . In het verleden heb ik altijd klaar gestaan als de media mij kon gebruiken . Dus hopelijk kunnen jullie een artikel wijden aan dit nieuwe concept in Vlaanderen. De shows vinden plaats in Experience / Tante Duchi ; Kattenhoflaan 87 , Sint Job in’t Goor . Reserveren en meer info info@lasershooting.be of 03 63 64 135.

Bio van Glenn Verhoeven en Jeroen Denaeghel