.
Giovanni Kemper, Gio Kemper
donderdag 29 november 2018

Giovanni Kemper breekt door in Nederland

Gio Kemper scoort grote rol in Nederland.


Giovanni Kemper kennen we bij ons al langer van zijn rol in de Studio 100-reeks Nachtwacht, zijn deelname aan Steracteur Sterartiest en natuurlijk ook als de ex van Laura Tesoro. Na Vlaanderen veroverd te hebben wil Gio echter ook scoren in zijn geboorteland. En daar lijkt hij nu volledig in te slagen.

Giovanni Kemper heeft immers een belangrijke rol te pakken in de Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij kruipt in de huid van Q Bouwhuis en neemt die rol over van de 19-jarige acteur Max Willems die zijn kans wil wagen in Amerika. Giovanni was deze week voor het eerst te zien in GTST.

Wat dit betekent voor de Vlaamse fans van de sympathieke noorderbuur is nog afwachten. Van Nachtwacht werd zondag de laatste aflevering uitgezonden maar de Nachtwacht-leden treden wel nog op, en lanceren binnenkort ook hun eerste film “De Poort der Zielen”. Bovendien zien we Gio Kemper vanaf mei ook aan het werk als Aladdin in de gelijknamige musical. Vlaanderen zal dus nog niet meteen afscheid moeten nemen van Giovanni Kemper.

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro