.
Gino uit Bestemming X
zaterdag 22 april 2023

Gino uit ‘Bestemming X’: “Je komt gewoon zot”

Niet voor herhaling vatbaar

‘Bestemming X’ zit erop en er is een winnaar bekend. Nu volgt enkel nog een reünie aflevering waarin alle kandidaten en presentator Kevin Janssens nog even terugblikken op het avontuur.

Gino is erg geschrokken van Kevin. Zo had Kevin een blaadje bij met de namen van de kandidaten en mocht hij Kevin niet knuffelen.

“Je zag dat hij zich professioneel gedroeg en daar was om zijn werk te doen, wat hij natuurlijk super deed. Maar mocht hij me nu tegenkomen, hij zou me niet herkennen, denk ik”, lacht Gino in Dag Allemaal.

Zo’n programma smeed ook altijd vriendschapsbanden voor het leven. Zo komt Gino goed overeen met Zeno en heeft hij veel bewondering voor het project dat Zeno uit de grond wil stampen.

Maar een tweede keer deelnemen, daar past Gino toch liever voor. “Het is wijzer om de afleveringen te zien dan om op die bus te zitten. Wij zagen niets, zaten spelletjes te spelen en te wachten. Op den duur kom je zot. Daarnaast vond ik het spel niet extreem genoeg. Mijn job zelf is redelijk uitdagend, en in mijn vrije tijd ben ik toch op zoek naar iets wat me nog meer adrenaline geeft.”