.
Kim Biets uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 17 mei 2022

Ginny uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik moest het via televisie vernemen”

Hij twijfelde aan zijn keuze

De voorlaatste aflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’ was er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Boer Kim trok met Ginny op romantisch weekend, maar kon naar eigen zeggen niet genieten van hun trip omdat hij nog steeds met twijfels bleef zitten.

In een laatste gesprek zagen we dan ook niet Ginny naast boer Kim verschijnen, maar wel Emi. “Emi naar huis sturen was de verkeerde beslissing. Het klopte gewoon niet. Toen ze op de boerderij vertrok, wilde ik haar achterna lopen”, vertelt Kim aan Dina Tersago en in Dag Allemaal.

Kim beseft dat hij Ginny niet zo netjes heeft behandeld en heeft daar wel spijt van. “Ik had zo niet met de gevoelens van Ginny mogen spelen, maar ik had gewoon niet door dat ik verliefd was op Emi. Gelukkig koesterde zij ook nog altijd gevoelens voor mij.”

Boer Kim en Emi dolverliefd, maar Ginny bleef achter met een gebroken hart. Zij kon in het programma niet reageren op de romance van haar boer en haar concurrente. Zij mocht het van televisie vernemen dat Kim uiteindelijk voor Emi had gekozen.

“Dat is niet leuk. Ik had liever gehad dat hij eerlijk was geweest tegen mij. Dan had ik tenminste geweten waar ik stond. Maar dat is niet gebeurd en dat vind ik erg jammer. Ook tijdens het programma heeft hij niets van zich laten horen. Ik had nochtans verwacht dat hij een berichtje zou sturen om te checken hoe ik mij nu bij de hele situatie voelde, maar dat is dus niet gebeurd.”

Download onze app voor iOS of Android