.
Boer Kim uit Boer zkt Vrouw
donderdag 26 mei 2022

Ginny uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Dat deed pijn”

Ze werd aan de kant geschoven voor Emi

Na een moeilijke beslissing en heel wat twijfels heeft boer Kim uit ‘Boer Zkt Vrouw’ dan toch gekozen voor Emi en niet voor Ginny. De boer trok wel nog op romantisch weekend met Ginny, maar werd steeds zekerder van zijn gevoelens voor Emi.

In de voorlaatste aflevering, tijdens zijn gesprek met presentatrice Dina Tersago zagen we allemaal hoe boer Kim naast Emi zat. Ja, u leest het goed, Emi. De boer had na zijn romantische weekend met Ginny toch nog gekozen voor Emi.

En dat kwam hard aan bij Ginny. Zij had liever gehad dat haar boer eerlijk was geweest met haar, en het haar direct had opgebiecht. “Dat doet echt pijn, omdat ik toch hoopte dat we, ondanks zijn twijfels, toch naar elkaar toe zouden groeien. En ik had de indruk dat we daar toch allebei ons best voor deden.”

Ondanks alles is Ginny niet boos op Kim. Al had ze het graag anders gezien. “Als zijn gevoelens tijdens het romantisch weekend al veranderd waren, had hij dat beter toen gezegd. Het is jammer dat hij niet eerlijk is geweest. Ik wist ook niet dat hij Dina had gebeld na dat weekend. Ik heb dat op tv moeten ontdekken”, zucht Ginny in Dag Allemaal.

Na de romantische date hebben Ginny en Kim nog een goed gesprek gehad over de toekomst samen. “Kim heeft toen verteld dat hij niet goed wist wat hij voelde voor mij of voor Emi. Hij wilde wat tijd om na te denken. Daarna heb ik hem niet meer gehoord, maar nu weet ik ook waarom.”