.
X-Session
dinsdag 21 juni 2022

Gina Brondeel: “Wij hebben een verbondenheid voor het leven”

Ze was ooit een deel van X-Session

Ooit vormde ze samen met Gene Thomas en danser Serge het populaire duo X-Session. Nadien probeerde Gina Brondeel het nog even solo en verdween daarna wat uit de schijnwerpers. Ze kwam nog geregeld eens samen met Gene voor een reünie op Back to the 90’s en I love the 90’s, maar professioneel zingen deed ze niet.

Gina koestert veel mooie herinneringen aan haar tijd bij X-Session en aan Gene. Dat ze vaak op het podium van 'Tien Om Te Zien' stonden staat voor eeuwig in haar geheugen gegrift.

“Er hing altijd een heel positieve sfeer en het publiek straalde tonnen energie uit. Ik begrijp dus dat veel Vlaamse artiesten dat gemist hebben. Met X-Session waren we een vaste waarde in de dancewereld, maar daar hebben we ook enorm hard voor gewerkt. Maar we hebben ook veel plezier gemaakt”, klinkt het in Tv Familie.

Gina en Gene hadden een heel sterke band en daar prijst ze zich gelukkig mee, want niet iedereen heeft zoveel geluk. “Gene, onze danser Serge en ik, wij hebben een verbondenheid voor het leven. Ook al zien we elkaar soms een tijdje niet, onze band blijft overeind.”

In 2002 besloten Gina en Gene te stoppen met X-Session en dat was vooral door een gebrek aan motivatie. Het nieuwe was eraf en Gene en Gina wilden een andere richting uit. Maar op 1 juli komen ze toch nog een keertje terug samen. Dan staan ze met X-Session op de Foute Party in het Sportpaleis van Antwerpen. Iets waar Gina heel erg naar uitkijkt.

Download onze app voor Android of iOS