.
Gilles Van Bouwel
zaterdag 13 mei 2023

Gilles Van Bouwel: “Trots dat ik daar een deel van uitmaak” 

Ze zijn met een groot team 

Het is gebeurd, de Mol is ontmaskerd. Voor velen een verrassing van formaat, anderen wisten het dan alweer weken.

Ook voor ex-mol Gilles Van Bouwel zit dit seizoen er weer op. Voor het eerst mocht hij meewerken en meereizen naar het land van bestemming, Arizona. Maar naast een erg goede voorbereiding, valt of staat het programma toch ook met de kandidaten.

“De Mol’ is een samenwerking van allemaal mensen die heel hard werken en daar veel plezier uithalen. Met de hele crew willen we er elke keer gewoon het allerbeste programma van maken. De werkethiek is immens. Dat de kijkcijfers zo goed zijn, komt dus in grote mate omdat veel mensen er zo intens mee bezig zijn geweest. Mensen met liefde voor hun vak. Ik ben trots dat ik daar een deel van mag uitmaken”, zegt Gilles in Tv Familie.

Gilles blikt graag terug op zijn jaar als mol, want het was niet alleen een erg fijne beleving, het heeft ook nog eens veel deuren voor hem geopend.

“Ik vond het ook geweldig om ‘Café De Mol’ te presenteren. Het was heel fijn om het publiek week na week te zien genieten en reageren. Dan zie je pas echt dat ‘De Mol’ heel erg leeft.”

Bio van Gilles Van Bouwel