.
Gilles Van Bouwel
zondag 25 april 2021

Gilles Van Bouwel onthult zijn tips om de mol te vinden

Veel kijkers zoeken het veel te ver...

Gilles Van Bouwel was vijf jaar geleden zelf de saboteur in De Mol en als ervaringsdeskundige weet hij dan ook perfect waarop hij moet letten om elk seizoen de mol te ontdekken. Volgens Gilles zoeken veel kijkers het immers veel te ver…

“Ik concentreer me liever op de sabotages, want het voornaamste doel van de Mol is nog altijd dat er zo weinig mogelijk geld in de pot komt”, onthult Gilles Van Bouwel in Story. “Daarom hou ik goed in de gaten wie de minste centjes heeft binnengebracht.”

“Het helpt ook om te kijken naar bepaalde acties die een Mol nooit zou doen. Zo kan je bepaalde kandidaten uitsluiten en kom je hopelijk ook tot de juiste conclusie.”

In dit seizoen schrapte Gilles twee kandidaten van zijn verdachtenlijstje omwille van dergelijke acties: “Jasmien, die Isidoor als juiste hond aanduidde en zo veel geld opleverde, of Samina, die prijsgeeft dat haar eten pikant is, schuiven daardoor naar achteren op het verdachtenlijstje.”

Gilles Van Bouwel is ook trots op zijn ‘track record’ in De Mol. “De voorbije jaren zat ik er altijd boenk op, behalve bij Eline, het seizoen na mij.”

“Dit jaar zet ik mijn geld voorlopig in op Lennart. Hij heeft nog maar weinig geld verzameld in tegenstelling tot de andere kandidaten. Dat is verdacht, al moet ik bekennen dat ik in deze fase toch gehoopt had al iets zekerder van mijn stuk te zijn”, lijkt Gilles Van Bouwel toch nog niet 100% zeker van zijn stuk.

Bio van Gilles Van Bouwel