.
News Image

Gilles Van Bouwel geeft opvallend advies aan mannen

“Scheren doe je best tijdens een erectie.”


Gilles Van Bouwel heeft een boek geschreven. De Mol en televisiepresentator schreef ‘Man/ual’, een boek dat eerste hulp biedt bij mannenverzorging. Gilles stelde het boek woensdagavond voor bij Gert Late Night waar James Cooke alvast grote ogen trok bij enkele tips.

Gilles Van Bouwel schreef het boek omdat de markt naar mannenproducten de laatste jaren dan wel ontploft is, maar dat mannen vaak nog steeds niet weten welke producten ze kunnen gebruiken en wat het aanbod allemaal inhoudt. “Ik wou een soort handleiding geven in de wondere wereld van de mannenverzorging,” onthult Gilles bij James Cooke. “Wat is marketing bullshit en wat helpt effectief.”

Gilles Van Bouwel ging persoonlijk op onderzoek en deelt zijn eigen ervaring, maar sprak ook met tal van experts die hun mening geven in het boek. Gilles schreef het boek ook volledig zelf, zonder hulp van een ghostwriter zoals bij veel andere BV-boeken.

“Bloed, zweet en tranen,” kostte het schrijven van het boek, maar Gilles Van Bouwel is wel tevreden met het resultaat.

Van Bouwel geeft toe dat er nog steeds een taboe heerst rond mannenverzorging en met dit boek hoopt hij daarin verandering te brengen.

Ook het scheren van de schaamstreek komt aan bod in het gesprek tussen James en Gilles. “Niet alles af,” is een duidelijk statement van Gilles. “Ik denk dat uw partner ook graag weet dat je de puberteit hebt doorgemaakt,” spreekt De Mol klare taal. “Bijtrimmen is zeker goed.” Maar daarvoor heeft Gilles Van Bouwel wel een handige tip: “Trek zeker je huid strak als je je ballen trimt. Uw scheren als je een erectie hebt,” is dan ook Gilles’ ideale tip.

Bio van Gilles Van Bouwel