.
Gilles Van Bouwel
woensdag 3 mei 2023

Gilles Van Bouwel: “Dat heeft mijn hele leven veranderd”

Wat doet hij dit jaar in De Mol?

Het elfde seizoen van ‘De Mol’ zit er alweer bijna op. Bijna weten we wie al wekenlang de boel saboteert en geld uit de pot voor de winnaar houdt.

Wie ook mee was dit jaar naar Arizona was ex-Mol Gilles Van Bouwel. Hij weet ondertussen als geen ander hoe het programma werkt en hoe zwaar het kan zijn voor de kandidaten, dat hij de geknipte persoon was om mee te reizen en de kandidaten te begeleiden doorheen dit avontuur.

“De Mol 2016’ heeft heel mijn leven veranderd. Door mijn deelname ben ik bij Woestijnvis terechtgekomen en ben ik daar aan de slag gebleven. Naast mijn job van het vroegere ‘Glammertime’ en ‘Café De Mol’ ben ik daar eigenlijk altijd achter de schermen aan het werk gebleven”, klinkt het in Tv Familie.

Maar na al die jaren achter de schermen te werken, mocht Gilles mee naar Arizona om daar mee te werken aan het nieuwe seizoen van ‘De Mol’.

“Ik heb meteen ‘ja’ gezegd toen ik die vraag kreeg. Ik mocht de kandidaten begeleiden en ondersteunen tijdens de opnamen. Voor dit seizoen stond ik trouwens samen met een collega in voor de kandidatenselectie.”

Bio van Gilles Van Bouwel