.
Gilles De Coster
zondag 11 februari 2024

Gilles De Coster: “Dat is broodnodig voor mij” 

Hij kan niet zonder 

Het begin van een nieuw jaar, betekent ook dat we een nieuw seizoen van ‘De Mol’ mogen verwachten. Dat gaat dit jaar door in Sicilië. Maar daar wil Gilles De Coster nog weinig over kwijt.

“Dat mysterie blijft intact tot we er weer aan beginnen, later dit voorjaar. Je mag wel al weten dat ik met heel veel plezier door Sicilië heb gereisd. Ik zie heel graag de wereld, en wil zoveel mogelijk zien, op een plezante manier. Op dat vlak is De Mol natuurlijk een fantastisch cadeau”, zegt hij in Story.

De Coster heeft variatie nodig in zijn beroep. Het ene moment presenteert hij ‘De Mol’, het andere moment verdiept hij zich in de wereld van oorlogverslaggevers. En ook in sport is Gilles erg geïnteresseerd

“Die variatie is ten eerste een luxe-situatie maar ook broodnodig voor mij. Ik vind het belangrijk af en toe met iets anders bezig te kunnen zijn. Die diversiteit houdt me wakker. Iets als de podcast geeft me een vakantiegevoel: met vrienden wat over voetbal kunnen praten. Daar kan ik echt ontspannen naartoe leven. En Sports Late Night is een leuke manier om een dag af te ronden die al vanaf 's ochtends in het teken van sport staat.”

Bio van Gilles De Coster

Meer Over:

Gilles De Coster