.
Ghost Rockers
zondag 20 januari 2019

Ghost Rockers-acteur pakt uit met opvallende stunt

Elindo Avastia haalt geslaagde grap uit met televisieprogramma.


Elindo Avastia kennen we in Vlaanderen vooral als acteur uit Ghost Rockers en als presentator van het Ketnet-programma @elindo. En net dat laatste programma waarin hij de gevaren van het internet onderzoekt kwam hem onlangs goed van pas…

Elindo Avastia is als vlogger op Youtube natuurlijk ook een “influencer” en enkele weken geleden kreeg hij een opmerkelijk aanbod. Een bedrijf van energiedrankjes was bereid om Elindo wel tienmaal zoveel te betalen als de gemiddelde prijs voor een campagne. Elindo vertrouwde het zaakje niet en ging op onderzoek naar de achtergrond van het bedrijf en de persoon die hem gecontacteerd had.

Door een gelukkig toeval kwam Elindo Avastia erachter dat het televisieprogramma RamBam (de Nederlandse versie van onze “Basta”) hem erin probeerde te luizen. Om de programmamakers op het verkeerde been te zetten speelde Elindo Avastia het spel mee maar legde hij het hele gebeuren vast in een vlog. En zo kwam het dat Elindo Avastia de makers van het programma zelf “rambamde”. Oftewel: poets wederom poets.

Het volledige verhaal zie je via onderstaande link op het Youtube-kanaal van Elindo Avastia. De makers van RamBam waren wel zo sportief om Elindo’s “prank” weer te geven in hun uitzending.

Bio van Elindo Avastia en Ghost Rockers