.
News Image

Gewezen Familie-acteur gooit zich voor de leeuwen

Pieter Verelst wil zich volledig geven. 


Donderdag kon je op Eén kijken naar het humorprogramma Voor de leeuwen met Bart Peeters. Voor acht kandidaten begint vanaf donderdag 14 september een spannend avontuur in de aartsmoeilijke arena van humor, comedy en revue. De acht jonge enthousiaste talenten vechten zes weken lang om de gulle lach van het publiek én van een bekende eregast naar wie ze opkijken, waaronder Maaike Cafmeyer en Urbanus. Week na week ziet de kijker hen individueel én als groep groeien in de meest diverse acts. Elke week krijgt één talent van de eregast een Zilveren leeuw. Eén van die acht deelnemers is Pieter Verelst. We kennen hem nog als Thomas Van den Bossche in Familie.



​Pieter is 27 en komt uit Heist op den Berg. “Ik ben een jongen met een grote verbeelding. Als artiest ben je elke avond laat thuis, en verwacht het publiek dat je er helemaal voor gaat, maar ik geef me telkens 100 procent en haal daar veel voldoening uit.”

Pieter is een hyperactieve spring-in’t-veld die in 2014 afstudeerde aan de toneelafdeling in Utrecht. Vorig jaar won Pieter het prestigieuze Camerettenfestival in Nederland en hij zal te zien zijn in het tweede seizoen van De bunker. Zijn cabaretvoorstelling Mijn Broer en Ik is momenteel te zien in een theater bij u in de buurt. Tot 2 jaar geleden was hij Thomas Van den Bossche in Familie.


Bio van Pieter Verelst

Meer Over:

Pieter Verelst