.
News Image

Gevaren op de weg in 'Alloo bij de Wegpolitie'

Opnieuw een boeiende aflevering...
Gemiddeld 798.000 Vlamingen reden op donderdag 4 september 2014 vanuit hun luie zetel mee met Luk Alloo en de Federale Wegpolitie. Alloo bij de Wegpolitie nam zo een mooie start en wist een marktaandeel van 41,6% (VVA 18-54, live +5) in te palmen.

Elke week staat in Alloo bij de Wegpolitie een ander thema centraal. Op donderdag 11 september 2014 spitst Luk Alloo zich in de tweede aflevering toe op het gevaar op de weg. Op de autosnelwegen rijden dagelijks honderdduizenden automobilisten van punt A naar punt B. Als weggebruiker verlies je soms de veiligheid uit het oog. Gevaar is voortdurend aanwezig en het risico zit maar al te vaak in een klein hoekje.

Luk Alloo rijdt mee met de wegpolitie en is getuige van enkele ongevallen. Hij praat met mensen die het ongeval hebben veroorzaakt en met slachtoffers. Luk volgt de agenten ook ’s nachts tijdens interventies. Hij ontmoet chauffeurs die onder invloed van alcohol achter het stuur zitten en hun wagen na politiecontrole aan de kant moeten laten staan. Stuk voor stuk automobilisten die de verkeersregels overtreden en zo voor een gevaar op de weg zorgen.

De volledige aflevering van Alloo bij de Wegpolitie kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Alloo bij de Wegpolitie, donderdag 11 september om 21.40 op VTM.