.
News Image

Get Ready vond nu de tijd rijp om Benny Neyman te eren

Tien jaar na zijn dood zingen ze “Ik weet niet hoe”.


Ondertussen staat Get Ready reeds 22 jaar op de planken. Negen weken staan ze al in de Vlaamse Ultratop met “Ik weet niet hoe”. Dat levert hen deze week positie 33 op. Frontman Jimmy Samyn zei dat dit nummer al enkele jaren geleden werd opgenomen, maar dat ze het niet konden maken om deze song toen al uit te brengen. Nu was de tijd er rijp voor omdat Benny Neyman precies tien jaar geleden overleed. Dit is nu het eerbetoon van Get Ready naar de Nederlandse zanger toe.2018 is voor Get Ready een bijzonder jaar. Op 1 december staat de groep voor het eerst in ’t Kuipke te Gent. Ze traden al in vele zalen op, maar voor Het Festival van de Ambiance komen ze voor het eerst naar deze zaal.

Een ander hoogtepunt moet 20 juli worden. Jimmy wist eigenlijk niet of hij dat mocht zeggen, maar op die dag treedt Get Ready op voor het koningshuis. De groepsleden genieten er volop van, van al die leuke dingen die ze mee mogen maken.

Tot hiertoe is “Marjolijn” nog steeds de grootste hit van Get Ready. Voor Jimmy Samyn is dit nochtans niet zijn favoriete lied. “Laat” is trouwens zijn persoonlijke favoriet.Tekst: Nico Vanaken


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Get Ready

Meer Over:

Get Ready

Bio van Benny Neyman

Meer Over:

Benny Neyman