.
News Image

Get Ready op Back To The 90's

Het eerste grote optreden van Get Ready.


Kijk je ook al uit naar het feestje van 2017 ? Op zaterdag 1 april (geen grap hoor!) duikt MNM Back The The 90's & Nillies samen met radiozender MNM opnieuw in het verleden en nemen je mee naar die fantastische jaren 90 en 2000. De jaren dat 2 Unlimited, SNAP!, Milk Inc, Faithless, Get Ready, Clouseau, Spice Girls en Samson & Gert… de hitlijsten bestormden. En de periode dat je urenlang zoet was met een rubik’s cube, een furby, het verzamelen van flippo’s of een tamagotchi, de moonwalk danste en in fluokleding rondliep. Die lekkere tijd, uit de leukste decennia ooit, herleeft op zaterdag 1 april in het Sportpaleis met geweldige live-acts, een indrukwekkend decor, kortom, alles zal voorhanden zijn om je opnieuw in de 90’s en de jaren 2000 te voelen!



De eerste 3 artiesten van deze 10de editie waren al bekend: boysband 5IVE, diva ROBIN S en 'the godfather of hardcore' MARSHALL MASTERS.



Daar kunnen de organisatoren nog een vierde naam aan toevoegen, namelijk niemand minder dan Get Ready in de originele bezetting. Get Ready was in de jaren 90’s de Belgische boysband bij uitstek die menig meisjesharten sneller deed slaan. Ze scoorden nr.1 hits als ‘Diep’, Marjolijn’, ‘Samen’, ‘Laat’ en ‘Vuur’. De vier originele groepsleden vormen voor het eerst in meer dan 10 jaar opnieuw de enige echte 90’s-supergroep Get Ready! In 2007 scheidden hun wegen. Tot nu. Get Ready in de originele bezetting zal voor het eerst op een groot podium te zien op zaterdag 1 april op MNM Back To The 90's & Nillies.

Later worden nog zes namen aan de affiche toegevoegd. Tickets via www.backtothe90s00s.be