.
Gert Verhulst
dinsdag 31 januari 2023

Gert Verhulst: “We wisten dat het niet makkelijk zou worden”

Het gaat al een pak beter

De eerste afleveringen van ‘De Tafel Van Vier’, gepresenteerd door Gert Verhulst kenden een moeilijke start. Er was wat heisa rond bepaalde dingen die gezegd zijn en het programma werd meteen stevig onder de loep genomen.

“We wisten dat het niet makkelijk zou worden. We zitten met een moordend tijdslot, met zware concurrentie op alle zenders. Het is een vechtprogramma met een team dat elke dag keihard werkt om een goede talkshow op antenne te krijgen. Maar op dit punt in mijn carrière nog eens een zware uitdaging aangaan… ik vind dat verfrissend”, geeft hij toe in Dag Allemaal.

En ook leeftijdgenoot Koen Wauters vindt een goede uitdaging op tijd en stond altijd aangenaam. Ook hij is nog niet van plan om te stoppen met programma’s te maken.

“Ik zal de komende tijd proberen om programma’s in elkaar te steken waar ik als dragend gezicht een verschil kan maken. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik ‘The Voice’ beu ben, hé. Ik hoop er volgend jaar opnieuw in te zitten. Ik wil gewoon graag een mix van de twee.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst