.
Gert Verhulst, Ellen Callebout, Marie Verhulst, Viktor Verhulst
dinsdag 16 april 2024

Gert Verhulst: “Tuurlijk ga ik ook eens tegen mijn goesting werken”

Maar het gebeurt niet vaak

Wie Gert Verhulst tegen het lijf loopt, zal een gelukkig man tegen het lijf lopen. Dat hij zo gelukkig in het leven staat, heeft veel te maken met zijn vrouw Ellen. De twee zijn ondertussen 5 jaar getrouwd.

“Maar ook dankzij de kinderen. Viktor en Marie hebben zowel professioneel als privé hun weg gevonden. Ze zitten in een gelukkige en liefdevolle relatie met hun respectievelijke partners Sarah en Jef. Beter kan niet. Voor een ouder is dat een formidabel gevoel. En professioneel probeer ik heel bewust alleen nog maar dingen te doen die ik graag doe”, legt Gert uit in Story.

Natuurlijk is Gert rijk en bezit hij veel geld. Maar zelf hoort Gert dat niet zo graag. Hij vindt ‘rijk’ vooral een heel raar woord.

“Voor mij is de grootste rijkdom dat ik geen dingen tegen mijn zin moet doen. Tuurlijk, soms gebeurt dat wel eens, maar er zijn mensen die elke dag tegen hun goesting gaan werken of elke dag op hun partner zitten te zien terwijl ze er liever vanaf willen, maar toch dat leven blijven leiden. Dat heb ik absoluut niet. Er zijn maar heel weinig negatieve kanten aan mijn leven en dat is voor een heel groot stuk te danken aan Ellen.”