You are here

Gert Verhulst trouwt binnenkort

18/04/2019 08:17-

Vrijgezellenfeest is een feit!

Gert Verhulst is al elf jaar samen met Ellen Callebout. Getrouwd zijn zij nog niet maar lang gaat dat niet meer duren. In Het Laatste Nieuws van donderdag lezen we namelijk dat Gert Verhulst vorige week zijn vrijgezellenweekend had.

Volgens Het Laatste Nieuws liet Gert vorige week in het grootste geheim zijn boezemvrienden overvliegen naar gokparadijs Las Vegas waar ze met z'n allen zijn vrijgezellenavond vierden. Voor één keer organiseerde de bruidegom zelf zijn vrijgezellenfeest. "Het was een uitstap met vrienden. Nee, 't is geen kopie van 'The Hangover' geworden. Maar Las Vegas was wel een droomstad voor zoiets. Al heb ik vooral last gehad van jetlag", lacht Gert in de krant van donderdag. "Zelfs tijdens een show van Cirque de Soleil moest ik tegen de slaap vechten. Ik durf het haast niet te zeggen, maar ik heb het daar geen enkele keer middernacht zien worden", besluit Gert Verhulst.

Maar wanneer trouwt de baas van Studio 100? De kans is klein dat dat op voorhand zal lekken. Gert kennende zal dat huwelijk in intieme kring gevierd worden.

Meer nieuws over:

Gert Verhulst

Gerelateerde foto's:

K2 zoekt K3 Persconferentie Finale

Gert Verhulst - Schelle - 28/09/2009

Gerelateerde bio's: