.
Gert Verhulst
donderdag 28 november 2019

Gert Verhulst praat over oplichter die 5 miljoen stal

Dat is een héél pijnlijk onderwerp.


Studio 100-baas Gert Verhulst is donderdagavond in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ één van de twee juryleden. Gert Verhulst zal samen met Marc-Marie Huijbregts oordelen over mogelijk twijfelachtige antwoorden van de kandidaten. Maar Erik Van Looy legt Gert Verhulst in de laatste aflevering van deze week het vuur aan de schenen, al heeft Gert dat zelf een beetje uitgelokt.

Wanneer Erik Van Looy aan Gert Verhulst vraagt of hij goed is in cijfers, reageert hij op zijn eigen manier “Alleen met grote getallen, hé Erik”. De presentator kan het echter niet laten om Gert erop te wijzen dat zijn boekhouder er met een paar miljoen vandoor is gegaan. “Je zegt het zelf, het ging over 5 miljoen euro. Wie ligt daar nu van wakker?”

Marc-Marie kan zijn oren niet geloven en vraagt of dit écht gebeurd is. “Ja en wrijf het er nog maar eens goed in”, reageert Gert lichtjes geïrriteerd tegen zijn collega-jurylid. Maar die wil alle details weten, bijvoorbeeld waar die boekhouder nu uithangt. “Hallo, dat is een héél pijnlijk onderwerp, dat begrijp je toch?” vraagt Gert maar Huijbregts . Die bevestigt met “Ja, maar goed. Laten we toch een beetje plezier om maken”. Hilarisch en niet te missen!