.
Gert Verhulst, Marie Verhulst
donderdag 21 april 2022

Gert Verhulst na geval van oplichting: ‘Dat is toch verschrikkelijk!'

Dit achtervolgt Gert Verhulst nu al enkele jaren.

Het ging woensdagavond in ‘De Cooke & Verhulst Show’ onder andere over fake nieuws en factchecking. Dat komt niet alleen in het gewone nieuws voor, mensen of bedrijven met minder goede bedoeningen maken regelmatig misbruik van de naam van een bekend iemand. Bijna niemand ontsnapt eraan, ook Gert Verhulst niet.

“De meest recente investering van Gert Verhulst verbaast experts en maakt grote banken doodsbang”, stond eerder op de sociale media te lezen. Volgens de advertentie zou Gert Verhulst een nieuwe en geheime investering onthullen die honderden mensen in ons land schatrijk maakt.

Nog volgens de desbetreffende de website heeft Gert Verhulst een manier waarmee iedereen binnen de 3-4 maanden miljonair kan worden. En omdat Gert toch al veel geld heeft, besluit hij om die succesformule te delen met anderen zodat ook zij de kans hebben om deze mogelijkheid met beide handen te grijpen. Volgens het nieuwsbericht zou Verhulst benadrukken om nu meteen te profiteren, de banken zouden deze mogelijkheid wellicht vrij snel gaan blokkeren.

“Ik ben succesvol geworden omdat ik snel en zonder aarzeling nieuwe kansen grijp. En op dit moment verdien ik het meeste geld met een programma voor het automatisch handelen in cryptovaluta dat Bitcoin Evolution heet. Het is de grootste kans die ik in mijn hele leven heb gezien om snel een klein fortuin op te bouwen. Ik druk iedereen op het hart om snel gebruik van deze kans te maken voordat banken deze mogelijkheid blokkeren”, zou Gert Verhulst gezegd hebben.

Maar daar klopt natuurlijk niets van. Gert Verhulst is rijk geworden door te investeren in zijn bedrijf Studio 100, niet meer dan dat.

“Ik word al jaren achtervolgd door die bitcoin-advertenties waar ik zogezegd veel geld mee zou verdienen”, vertelde Gert Verhulst woensdagavond in zijn eigen tv-programma. “Ik heb daar niets mee te maken. Neen echt waar, ik vind het heel erg. Er zijn soms mensen die mij in een persoonlijk bericht sturen dat zij hun laatste 500 euro daarin gestopt hebben en die dat geld dan kwijt zijn. Dat is toch verschrikkelijk, dat kan je toch niet geloven?”, reageert Gert Verhulst.

Dus mensen, geloof niets van die bitcoinadvertenties, tenzij u geld teveel hebt en een volgend makkelijk slachtoffer van oplichters wil worden. Ps: ook de namen en gezichten van onder andere Natalia, Evi Hanssen en andere bekende mensen werden al misbruikt om mensen op te lichten. GELOOF HET NIET!!!

Download onze app voor iOS of Android