.
Gert Verhulst
donderdag 18 augustus 2022

Gert Verhulst maakt nieuwe talkshow voor Play4 - zonder James Cooke

Opnieuw live vanuit Antwerpen.

Vanaf 5 september kan je op Play4 kijken naar 'De Tafel van VIER', een nieuwe talkshow met Gert Verhulst en dus zonder James Cooke.

Van de drugsoorlog in Antwerpen, over sproeischaamte of het extreemrechtse muziekfestival Frontnacht tot de transfer van Dries Mertens naar het Turkse Galatasaray en de uithaal van Liliane Saint-Pierre op de opening van de Antwerp Pride. Stuk voor stuk zijn het brede onderwerpen waar de Vlaming mee zit en waar antwoorden niet altijd voor de hand liggend zijn. En net die onderwerpen die leven in Vlaanderen, die mensen raken en waar mensen van wakker liggen krijgen hun plaats aan 'De Tafel van Vier', de nieuwe dagelijkse live actuashow in de vooravond van Play4.

Host Gert Verhulst nodigt van maandag tot donderdag vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp meenemen naar de studio aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen. Daar wordt de Zuiderkroon toepasselijk omgedoopt tot De Tafel van Vier-uitvalsbasis: Play Zuid. Scherpzinnig als hij is stelt Gert de vragen die anderen vaak net niet durven stellen, maar wel hun weg vinden naar de ontbijttafel, sociale media of de werkvloer. Ondertussen polst hij naar de verschillende meningen achter de feiten, zonder zelf een blad voor de mond te nemen. In De Tafel van Vier wisselen een rist hoofdgasten elkaar af, telkens geflankeerd door drie extra gasten met expertise, inzichten, meningen, frustraties, humor, karakter, talent en zoveel meer.

Download onze app voor iOS of Android