.
Gert Verhulst
vrijdag 18 maart 2022

Gert Verhulst: “ik zou graag snel opa worden”

Dat is nog niet voor meteen

Gert Verhulst en Ellen Callebout overwogen lang om zelf nog aan kinderen te beginnen, maar uiteindelijk was de kinderwens van Ellen niet groot genoeg om Gert na Marie en Viktor nog een derde kindje te schenken. Maar kleinkinderen? Dat ziet het koppel wel volledig zitten!

“Ik zou dat graag snel worden, ja”, antwoordt Gert Verhulst op de vraag of hij graag opa zou worden. “Maar ik denk dat het er niet snel van zal komen”, lezen we in TV Familie.

Ook Ellen had al een duidelijke boodschap voor Jef, de vriend van Marie Verhulst: “Wij zijn daar helemaal klaar voor!” Maar Jef zelf ziet kinderen niet meteen zitten…

“Oh nee, ik kan dat nog helemaal niet aan”, publiceert TV Familie een duidelijke uitspraak die Jef deed in De Verhulstjes. En bij Marie overheerst eenzelfde gevoel…

“Ik weet zelfs nog niet of ik wel kinderen wil!” doet Marie Verhulst een verrassende uitspraak. Wel duidelijk is dat de liefde tussen Jef en Marie erg groot is. Of zouden het toch Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah zijn die voor het eerste kleinkind zorgen voor Gert en Ellen?

Download onze app voor iOS of Android