.
Gert Verhulst
dinsdag 6 december 2022

Gert Verhulst: “Ik vond dat behoorlijk frustrerend”

Ze hebben een aantal dingen veranderd

Kijkt u ook elke dag naar ‘De Tafel Van Vier’? Het actuaprogramma, gepresenteerd door Gert Verhulst, werd in september goed ontvangen en kan elke dag rekenen op een trouwe groep van kijkers.

Dit keer deed Gert het zonder James Cooke aan zijn zijde. Maar hem missen, dat doet Gert niet per se. “Ik zou hem missen mochten we een humoristisch programma maken met een hoog showgehalte. ‘De Tafel van Vier’ is helemaal anders”, klinkt het in Het Belang Van Limburg.

Geen mensen uit de showbizz, geen grappige of spectaculaire acts, geen muziek, alleen maar diepgang in het programma. Iets wat Gert altijd miste in zijn vorige talkshows.

“Ik vond het soms frustrerend dat daar geen ruimte voor was. Soms had ik een gesprekspartner die voor mij iets heel interessants te zeggen had, maar konden we er maar vijf minuten op doorgaan. Ik ben blij dat we goede verhalen nu de tijd kunnen geven die ze verdienen.”

Het programma heeft in september in elk geval zijn start niet gemist door de vele commotie rond wokeness. Maar daar lag Gert niet wakker van. “Er is ook wel veel gezegd dat niet klopte. Dat was uiteraard soms frustrerend, maar ik probeer daar niet wakker van te liggen. Al raakte het me natuurlijk wel. Maar het is wat het is en op een gegeven moment is alles erover gezegd.”

Download onze app voor Android of iOS