.
Samson & Gert Verhulst
woensdag 26 oktober 2022

Gert Verhulst: “Ik probeer het niet goed te praten”

Hij zag zijn fout snel in

Vier à 5 jaar lang bracht Gert Verhulst zijn kinderen elke dag naar school, om ze ook elke dag tijdig af te halen. Een viertal jaar lang leefde Gert aan een hels tempo. Ondertussen had hij een relatie met Karen Damen, tot ook die op de klippen liep.

“Dat heeft zo geduurd tot Marie naar het internaat is gegaan en Ellen op het toneel verscheen. Wij zijn nu 13 jaar samen, de maanden dat ik iets met Josje had niet inbegrepen.”

Maar waarom verliet Gert Ellen ooit voor Josje nu Ellen de liefde van zijn leven blijkt te zijn. Ook daar had Gert een hele goede reden voor.

“Die korte relatie was mogelijk omdat Ellen en ik toen heel erg naast elkaar leefden. Zij had een restaurant in Blankenberge waar ze in het weekend van ’s morgens tot ’s nachts werkte. We zagen elkaar niet genoeg.”

Gert beseft dat het geen geldig excuus is, maar het heeft uiteindelijk wel tot overspel geleid. “Ik kwam echter al heel snel tot de conclusie dat Ellen wel degelijk de vrouw van mijn leven is, en ze heeft me gelukkig vergeven.”