.
Gert Verhulst
dinsdag 27 september 2022

Gert Verhulst: Het is zijn goed recht om te vertrekken”

Hij was verbaasd over zijn afwezigheid

Er is de voorbije weken heel wat te doen geweest rond de eerste aflevering van ‘De Tafel Van Vier’, gepresenteerd door Gert Verhulst. Daar viel het n-woord een aantal keer en dat was niet naar de zin van televisiekijkend Vlaanderen.

Maar dat was ook niet naar de zin van een redactielid van het programma. Hij nam meteen ontslag na de allereerste aflevering, nadat Gert niet op de briefing was de dag nadien.

“Dat is interne keuken. Ik heb veel contact met de drie tenoren van mijn redactie. Wij hebben veel gepraat. Zij sturen dan een groter team aan. Dat er met hen minder communicatie gebeurt, dat klopt”, zegt Gert in Gazet van Antwerpen.

Vele mensen, waaronder het gewezen redactielid begrijpen niet dat de presentator zelf niet op de redactievergadering aanwezig was. En dat ondanks zijn vele jaren ervaring als host.

“Ik vind het vreemd wat er is gebeurd, maar er is in goed overleg afscheid genomen van die redacteur. Als hij voelt dat hij hier niet meer kan werken, dan is het uiteraard zijn goed recht om te vertrekken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst