.
News Image

Gert Verhulst en Marc Coucke slachtoffer van fake news

‘Gert Verhulst maakt grote banken doodsbang’


De afgelopen maanden doken er heel wat berichten op met groot nieuws over bekende Vlamingen. An Lemmens die ontslagen was bij The Voice Van Vlaanderen is er daar één van, ook Evi Hanssen, Hanne Decoutere, Natalia en zelfs Eddy Planckaert hadden een tijdje geleden met fake news af te rekenen. En nu ontsnappen ook Gert Verhulst en Marc Coucke er niet meer aan.

Alweer is er één of andere duistere website waarop we een bericht lezen over een bekende Vlaming. “De meest recente investering van Gert Verhulst verbaast experts en maakt grote banken doodsbang”, titel de dubieuze website. Volgens de website zou Gert Verhulst een nieuwe en geheime investering onthullen die honderden mensen in ons land schatrijk maakt. Daar willen wij uiteraard alles over weten!

Volgens de website heeft Gert Verhulst een manier waarmee iedereen binnen de 3-4 maanden miljonair kan worden. En omdat Gert toch al veel geld heeft, besluit hij om die succesformule te delen met anderen zodat ook zij de kans hebben om deze mogelijkheid met beide handen te grijpen. Volgens het nieuwsbericht – dat volgens de website door het persagentschap Belga werd opgesteld – zou Verhulst benadrukken om nu meteen te profiteren, de banken zouden deze mogelijkheid wellicht vrij snel gaan blokkeren.

Ik ben succesvol geworden omdat ik snel en zonder aarzeling nieuwe kansen grijp. En op dit moment verdien ik het meeste geld met een programma voor het automatisch handelen in cryptovaluta dat Bitcoin Evolution heet. Het is de grootste kans die ik in mijn hele leven heb gezien om snel een klein fortuin op te bouwen. Ik druk iedereen op het hart om snel gebruik van deze kans te maken voordat banken deze mogelijkheid blokkeren”, zou Gert Verhulst gezegd hebben. Tijdens een interview zou Gert Verhulst zijn gsm bovengehaald hebben om aan de kijkers te tonen hoeveel geld hij ondertussen met het nieuwe programma verdiend zou hebben.

“Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb want ik heb nog nooit zo eenvoudig geld verdiend. Met het programma dat automatisch handelt, verdien ik tienduizenden euro's per dag. Het is op dit moment letterlijk de snelste manier om geld te verdienen. En dit zal niet veel langer mogelijk zijn omdat steeds meer mensen deze kans ontdekken. Het kan ook zo zijn dat banken gaan dwarsbomen dat je van deze mogelijkheid gebruik kunt maken”, zou Gert Verhulst beweren. Daar klopt natuurlijk niets van!

De hele berichtgeving is slim opgesteld en verschijnt net op het moment dat blijk dat spaarboekjes in de toekomst nog minder gaan opbrengen. De economie bevindt zich in een lastige periode en dit is de oplossing waar mensen op gewacht hebben. Nog nooit is er zo'n geweldige kans geweest die gewone mensen eenvoudig kunnen aangrijpen om in zeer korte tijd enorm rijk te worden.”

Op de website lezen we dat Gert Verhulst in een mum van tijd een pak geld verdiend zou hebben.” Er bestaat geen twijfel dat cryptovaluta de grootste revolutie van deze tijd is en mensen doen zichzelf tekort als ze geen gebruik van deze mogelijkheid maken. Ik heb al boze telefoontjes en bedreigingen van grote financiële bedrijven gekregen omdat ik deze technologie bij mensen onder de aandacht breng. Maar daar heb ik lak aan. Mensen in België beginnen nu de waarheid te ontdekken en het is slechts een kwestie van tijd voordat dit voor steeds meer mensen geldt.”

Meer zelfs, ook Marc Coucke zijn naam duikt momenteel op gelijkaardige websites op, met trouwens het identieke bericht, zelfs met dezelfde getuigen. Op Facebook zien we alvast berichten opduiken van mensen die blindelings geloofden in de eerlijke praktijken en die hun geld kwijt zijn! En dat is zeker niet de schuld van Gert Verhulst of Marc Coucke!

Eén van de gedupeerden waarschuwt dan ook via Facebook: Mensen NIET DOEN het is oplichterij en het zijn criminelen die je geld stelen. Ik heb het gedaan ALLES KWIJT (250 €), klinkt het. En ondanks deze waarschuwing zijn er toch mensen die de gok willen wagen. Tegelijkertijd liggen Gert Verhulst en Marc Coucke onder vuur omdat er goedgelovige mensen zijn die blijven denken dat de zakenmannen hier écht achter zitten. En zo blijven verschillende websites benadrukken hoe makkelijk het wel is om snel poen te scheppen. En uiteraard zit er een addertje onder het gras: je moet zelf minstens 225 euro investering om in het programma te stappen. Natuurlijk hebben Gert Verhulst en Marc Coucke hier niets mee te maken, natuurlijk is iedereen die geld zou overschrijven zijn geld definitief kwijt. Wees dus op je hoede. Als je denkt dat iets te mooi is om waar te zijn, dan moet er meer dan één belletje rinkelen en ga je niet in op het aanbod.