.
James Cooke en Gert Verhulst
donderdag 11 maart 2021

Gert Verhulst en James Cooke terechtgewezen door hun partners

“Gelukkig zijn Ellen en Dorian er dan om ons terecht te wijzen.”

Gert Verhulst en James Cooke zijn boezemvrienden. “Ik ben altijd blij wanneer ik James zie”, vertelt Gert Verhulst in TV Familie. “En omdat we vrienden zijn, hebben we nooit het gevoel dat we aan het werken zijn.” Maar dat leidt soms ook tot minder aangename momenten voor hun partners…

“Het nadeel hiervan is - vooral voor onze partners Ellen en Dorian dan - dat de kans groot is dat het ook over het werk gaat wanneer we een dubbeldate hebben”, geeft de Studio 100-baas toe in TV Familie. “Gelukkig zijn Ellen en Dorian er dan om ons terecht te wijzen.”

Waarom het zo goed klikt tussen beiden, kan Gert moeilijk onder woorden brengen: “Ik kan er moeilijk de vinger op leggen, maar 99 procent van de tijd dat we samen zijn, maken wij plezier. We hebben dezelfde interesses, we eten graag en drinken graag een goed glas…”, vertelt Gert.

Al moet Gert Verhulst ook toegeven dat ze elkaar goed aanvullen: “Ik ben wat ouder en heb meer meegemaakt. James is roekelozer in sommige dingen, en zou houden we elkaar perfect in balans.”