.
Gert Verhulst  Ellen Callebout
dinsdag 21 februari 2023

Gert Verhulst en Ellen: “We gaven elkaar weinig aandacht in het begin”

Vandaag zijn ze nochtans een van de sterkste koppels in de Vlaamse showbizz

Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen Callebout ontmoetten elkaar voor het eerst in restaurant Le Grand Café op de zeedijk van Blankenberge. Het restaurant waarvan Ellen destijds medezaakvoerder was.

Hoewel Gert op dat moment al jaren wereldberoemd was in Vlaanderen, was Ellen allerminst onder de indruk van zijn BV-status.

“Ik was niet bezig met de media, ik las geen boekskes, keek zelden tv. Mijn leven bestond uit werken en surfen. Al wist ik wel dat hij Gert ‘van Samson’ was, omdat mijn jongere zus daarnaar keek.” In het begin gaven ze dan ook maar weinig aandacht aan elkaar.

Pas later, toen ze allebei vrijgezel waren, kwam er opeens wél wat meer oogcontact en ontstonden er kleine plagerijtjes tussen hen. Tijdens de bestelling kwamen er al eens wat opmerkingen aan tafel, waarna er uiteindelijk ook telefoonnummers uitgewisseld werden.

“Gert zei: Kom eens naar mijn show kijken.’” Zo geschiedde. “Ik ging naar zijn show en we zijn daarna blijven sms’en en afspreken. We werden verliefd.” En de rest is geschiedenis.

Bio van Gert Verhulst en Ellen Callebout