You are here

Gert Verhulst dolblij met uitstel huwelijk James Cooke

30/06/2020 06:09-

“Ik zag de opluchting in zijn ogen”

Dikke pech voor James Cooke en zijn verloofde Dorian. Over ruim een maand zouden de twee in het huwelijksbootje stappen. Alles was tot in het kleinste detail uitgewerkt, maar het feest gaat niet door. Het koppel heeft als gevolg van de geldende coronamaatregelen besloten om hun geplande huwelijk met een jaar uit te stellen.

Er zijn uiteraard veel koppels die hun huwelijk ondertussen uitgesteld hebben, Dorian en James hebben tot het laatste moment gewacht om hun huwelijk definitief uit te stellen en dat bezorgt hen nu extra problemen. James keek al zo lang uit om met zijn Dorian te trouwen. Toen dat huwelijksaanzoek er vorig jaar kwam, was hij dan ook in de zevende hemel. Tijdens de zomer van 2020 zou het eindelijk gebeuren. Datum kiezen, zaal kiezen, cateraar vastleggen, een dj, vervoer, noem maar op.

Vele discussies later werd de uitnodiging opgemaakt, maar er is nog geen letter gedrukt. “De uitnodigingen waren klaar om verstuurd te worden…op de dag dat de lockdown begon”, vertelt Dorian deze week in Story. “Ik heb meteen naar de drukker gebeld met de vraag om nog even te wachten omdat niemand wist hoelang het zou duren.” Die uitnodiging zal nog een tijdje op zich laten wachten, want een nieuwe trouwdatum hebben de twee tortelduifjes nog niet.

James en Dorian hebben namelijk een probleem. “Onze locatie is voor volgende zomer al zo goed als volzet. We moeten dus op zoek naar een nieuwe plek”, vertelt James Cooke in Story. “Omdat wij zo laat beslist hebben om ons huwelijk uit te stellen, waren veel andere koppels ons voor. Onze dj en cateraar zijn gelukkig nog wel beschikbaar”, klinkt het.

Het uitstel zorgt uiteraard voor wat ergernis bij het koppel, maar uitstel is geen afstel. Gelukkig waren er nog geen voorschotten betaald. “We hebben geen cent verloren”, reageert James Cooke. “In tegenstelling tot andere koppels, die soms duizenden euro’s in het niets zagen verdwijnen. Dat moet verschrikkelijk zijn”, reageert het koppel.

En toch is er één iemand die blij was met de mededeling dat James en Dorian hun huwelijk zouden uitstellen: Gert Verhulst. “Ik zag de opluchting in zijn ogen”, lacht James deze week in Story. “Nu heeft hij een jaar extra tijd om mijn vrijgezellenfeest te organiseren, en dat is welkom, want het liep nie allemaal van een leien dakje. Gert is heel creatief, maar organiseren is niet zijn sterke kant. Op dat vlak mag hij zijn beide pollen kussen dat hij Ellen heeft”, reageert James in Story.

Gerelateerde foto's:

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

Gerelateerde bio's: